Honda встановила ціни на 2024 CR-V і анонсувала новый гібридний варіант


Honda випустила оновлений CR-V у 2023 році з вишуканим стилем, значно покращеним інтер’єром і кращими технологіями. У 2024 році очікується більше змін, оскільки Honda планує випустити нову гібридну комплектацію Sport-L, яка буде проміжною між комплектаціями EX-L і Sport Touring.

Sport L отримав шкіряну оббивку, двері багажника з електроприводом і 9-дюймовий сенсорний екран із бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Він їздить на 18-дюймових колесах і має чорне зовнішнє оздоблення. Подібно до інших автовиробників, Honda винна в наданні дещо приземленим автомобілям агресивного стилю, оскільки CR-V Hybrid налаштований набагато більше на комфорт, ніж на продуктивність. Тим не менш, гібридна трансмісія традиційно була більш привабливою, ніж проста газова установка, тож принаймні це є на її користь.

Гібридна установка забезпечує 204 кінські сили і 247 крутного моменту, і Honda заявила, що на електрифіковану трансмісію припадає більше половини продажів CR-V. Автовиробник вважає, що гібриди допомагають залучити покупців до електромобілів, знайомлячи їх із форматом.

Ціни на CR-V 2024 року трохи зросли, і деякі моделі коштували на 1000 доларів більше, ніж SUV 2023 року. CR-V LX тепер стартує от 29 705 доларів США, Найпопулярніша модель Sport Touring AWD починається з 40 395 доларів.

[Зображення: Honda]